Utsökt mat och dryck på Excellent Aon's Kitchen i Pattaya på Pratumnak Soi 5

Pattaya, Thailand-

Vi hade nyligen nöjet att uppleva flera läckra rätter från fantastiska Aon's Kitchen som ligger på Pratumnak Soi 5 och ville dela upplevelsen med våra läsare.

Köket är specialiserat på läckra hemlagade thailändska rätter, även om ett urval av västerländsk mat också finns tillgängligt. Med välkomnande och vänlig personal och en pittoresk, bekväm miljö är restaurangen utmärkt för dig som vill koppla av och njuta av en underbar och prisvärd måltid.

De har också ett stort urval av läckra drycker, kaffe och te. Hela menyn finns längst ner i denna artikel!

Låt oss titta på några av de utsökta måltiderna vi fick prova nyligen! (Kontakt och kartinformation finns under bilderna)

De har öppet från 10:10 till XNUMX:XNUMX varje dag och kan nås på flera sätt:

Telefon: 0643547429

E-post: Panjaree2528@gmail.com

Plats: Pratumnak Soi 5, Pattaya, Chon Buri, Thailand 20150 (se bilden nedan för att hjälpa dig hitta den)

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/