Thailändsk kvinna bryter armen efter att hennes motorcykel halkar på Pattaya Road

Pattaya —

En thailändsk kvinna bröt armen när hennes motorcykel halkade och föll på en Pattaya-väg vid småtimmarna i går morse, den 4 april.

Klockan 04:30 hjälpte Sawang Boriboon-räddare en oidentifierad kvinna som kraschade med sin motorcykel på Soi Buakhao, Pattaya. Den oidentifierade kvinnan i åldrarna 25-30 år gammal berättade för räddare att hon åkte på sin Honda PCX-motorcykel för att träffa sin pojkvän när hon av misstag halkade när hon navigerade i en kurva och föll.

Kvinnan erkände att hon körde fort eftersom hennes pojkvän var sur mot henne, och hon ville snabbt komma fram till honom för att säga förlåt. Räddningsmännen undersökte offret och fann att hennes vänstra arm var bruten, så de skyndade henne till Pattaya sjukhus istället.

Kvinnan återhämtar sig för närvarande på ett lokalt sjukhus.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.