Ripley's Believe It Or Not Pattaya öppnar skräcksjukhuset och vi fick kika in

Pattaya, Thailand-

Pattaya News-teamet blev nyligen inbjudna till en speciell rundtur på det helt nya skräcksjukhuset som ligger på Ripley's Believe It Or Not i Royal Garden Shopping Mall i södra Pattaya, inte långt från Walking Street.

Den helt nya attraktionen Grand öppnade nyligen och bjuder in alla som är modiga att komma och uppleva vad de kallar världens läskigaste sjukhus.

Med en mängd olika priserbjudanden och kampanjer regelbundet är det en perfekt tid att komma och bli rädd ... och det hade vi verkligen när vi turnerade i det enorma komplexet.

Vi vill inte förstöra för mycket för dem som vill utforska sjukhusets område själva, men vi ville beröra några punkter... Det är mycket större än man kan tro och tar upp en betydande del av andra våningens del av Royal Garden som vetter mot stranden.

Attraktionen har bland annat ett bårhus, en plantskola, en tandläkarmottagning, en kyrkogård, operation, akutmottagningar, mentalavdelning, journalrum, mässhall, sjukhusavdelningar och vår personliga favorit ett besök på sjukhusets chockerande förlossningsavdelning .

Med en blandning mellan live action-skådespelare, animatronik, hoppskräck och otroligt detaljerade uppsättningar är sjukhuset det perfekta tillägget till Ripleys Believe it Or Not. Det kan dock vara lite för läskigt för små barn och har vissa områden av nästan total svärta när du känner dig fram längs med kolsvarta sjukhuskorridorer.

Vi har turnerat i det ursprungliga spökhuset i Ripley's, ett begravningsbyrå, tidigare och av de två är detta definitivt den mer intensiva och visuella, även om båda är en spännande upplevelse. För dem som blir lite för överväldigade av skräcken finns det gott om utgångar längs med rundturen på sjukhuset om du känner för att fly tidigt!

Skådespelarna på Skräcksjukhuset har professionell makeup och har tränats i att röra sig och reagera på ett sätt som garanterat skrämmer dig, även om de inte kommer att röra dig och en kort video spelas upp innan de går runt på sjukhuset och varnar besökarna att inte röra invånarna i sjukhus.

Skräcksjukhuset är öppet från 1130 till 1030 och ligger på andra våningen i Ripley's Believe it Or Not.

Njut av bilderna!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/