Thailändsk kvinna attackerad av ex-flickväns nya partner i Pattaya nära Walking Street

Pattaya —

En thailändsk kvinna i Pattaya hävdade att hennes ex-flickväns nya partner bröt hennes näsa med en motorcykelhjälm och nästan fick henne att tappa ögat.

En video från evenemanget på Facebook Watch kan ses genom att klicka eller trycka här.

Phonthip Utta-ma, en 23-årig hotellanställd, avslöjade sin svåra situation för The Pattaya News att hon blev attackerad och allvarligt skadad av en icke namngiven ny partner till sin tidigare flickvän.

Phonthip fick en bruten näsa, fraktur på skallen och spruckit blodkärl i ögonen. Händelsen inträffade mitt i natten igår, den 7 april, på Soi Marine Yen Sabai nära Pattaya Walking Street. Hon polisanmälde misshandeln och fick vård efter händelsen.

Enligt henne körde hon på sin motorcykel för att leta efter sin flickvän men möttes av en chockerande syn... Hennes flickvän höll hand med en annan man.

Hon red sedan mot dem och frågade varför de gjorde detta. Mannen verkade sedan slå henne i ansiktet, vilket fick hennes hjälm att lossna och hon föll till marken. Phonthip hävdade att hon träffades i huvudet flera gånger av sin flickväns nya partner innan de två till slut gick därifrån och höll hand utan att bry sig om henne.

Enligt en läkare hade offret ett brutet ansiktsben, spruckna blodkärl i ögat och ett svullet vänster öga. Hon sa att hon nästan tappade ett öga och att det skadade henne både fysiskt och känslomässigt.

Phonthip avslöjade också att hon tidigare hade märkt att hennes flickvän hade en ny pojkvän, men de pratade aldrig om det eller hade några problem förrän de träffades ikväll. Hon lovade att hon skulle väcka rättsliga åtgärder mot gärningsmannen till den fulla omfattningen av lagen.

Enligt utredarna är gärningsmannen cirka 165-170 centimeter lång, klädd i vit skjorta och långbyxor. De sa att den misstänkte misshandlade skoningslöst attackerade offret och helt ignorerade blicken från utländska turister i området.

Polisen i Pattaya letar intensivt efter den misstänkte vid presstid.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.