Felvägskörande par drabbas av allvarlig skada i Pattaya motorcykelolycka

Pattaya —

Ett thailändskt par som åker motorcykel i fel riktning kolliderade med en annan motorcyklist i Pattaya. Kvinnan som åkte bak på sin pojkväns motorcykel fick en fruktansvärd skada.

Sawang Boriboon-räddare rusade till en olycksplats på Sukhumvit Road på väg till Sattahip nära Pattaya Seven School som svar på en rapport klockan 7:30 igår, den 9 april.

När de kom fram hittade räddningsmännen en blå Yamaha Spark och en svart Honda CBR 150 motorcykel som fallit på vägen. Det första fordonet, som var avsevärt skadat, tillhörde Mr. Woraphol Sombuakhu, 56, som fick små repor. Den andra tillhörde ett thailändskt par, Chaiya Insukan, 24, och Natthida Suksamran, 27.

Natthida fick ett stort, gapande sår på höger knä. Räddningsmännen skyndade iväg henne och Chaiya, som också var lindrigt skadad, till ett lokalt sjukhus.

Paret lämnade inga uttalanden även om Woraphol berättade för The Pattaya News att paret enligt uppgift körde i fel riktning och kraschade in i honom. De ska också ha varit snabba.

 

De två kraschade frontalt in i Woraphols motorcykel, men han skadades som tur var knappt.

Woraphol uppmanade paret att följa trafiklagarna för att undvika olyckor. Det är oklart vilka rättsliga anklagelser polisen skulle rikta mot de två och de planerade att granska CCTV för att undersöka om det skadade paret verkligen körde mot trafik i hög hastighet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.