Pattaya-polisen lanserar slumpmässiga nattklubbsinspektioner för att upprätthålla fred under Songkran

Pattaya —

Pattaya-polisen genomsökte slumpmässigt flera nattklubbar i natt, den 11 april, för att hålla turister säkra och få dem att känna sig trygga.

Klockan 10 ledde Pattaya-polisen av poliskapten Pol. Överste Thanapong Phothi inledde nattklubbsinspektioner som svar på den nationella polischefens order att förhindra brottslig verksamhet under kampanjen Seven Dangerous Day på Songkran-festivalen.

Under insatsen genomsökte poliser nattklubbar efter illegala ämnen, vapen och annat smuggelgods. De kontrollerade även lokalernas brandutgångar och brandsläckare vid nödsituationer.

Tjänstemännen genomförde sedan identitetskontroller av kunder för att verifiera deras ålder och säkerställa att de inte bar på några förbjudna föremål. Polisen sa att turister borde avstå från att göra alla möjliga olämpliga saker som att sexuellt trakassera andra under fester.

Polisen fokuserade också på arenor för att hålla stora Songkran-fester och konserter med kända kändisar för att se till att de var redo för stora folkmassor och hade ordentliga försiktighetsåtgärder på plats. Detta var en anledning till att de kollade arenor tidigt innan de var för trånga för att säkerställa att planerna var på plats för Songkran-evenemang.

Vill du lära dig några Songkran-tips? Kolla in vår video här.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.