Motorcyklists dödsolycka markerar första offer i Chonburis sju farliga dagars kampanj

FOTO: นักข่าว เมืองชล

Chonburi —

En thailändsk man kraschade med sin motorcykel och dog efter att ha druckit öl med vänner i Chonburi, vilket markerade den första offren för provinsens Seven Dangerous Days-kampanj för trafiksäkerhet.

Lokala räddare svarade på en trafikolycksrapport på en bro i Bang Sai-distriktet, Mueang-distriktet, Chonburi klockan 03:40 igår, den 11 april.

En thailändsk man endast identifierad som Mr. Yodpetch, 22, hittades avliden bredvid sin motorcykel. Offret fick en dödlig huvudskada. En blodfläck och människohår hittades fast på brons betongräcke.

Chonburi-polisen misstänkte att mannen kan ha misslyckats med att navigera i en kurva och plöjde in sin motorcykel i ett räcke innan han slog i huvudet. Poliserna kontaktade sedan offrets syskons vän som sa att offret precis hade druckit öl med honom och åkt iväg.

Vännen, som bad media att inte avslöja hans namn, uppgav att han sedan hörde en siren från en räddningsfordon och blev chockad över att höra att Mr Yodpetch hade kraschat med sin motorcykel och gått bort.

Lokala medier rapporterade att mannen är Chonburis första offer i Songkran-festivalens Seven Dangerous Days-kampanj för trafiksäkerhet.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.