Tonårig thailändsk drogmula greps med 700,000 XNUMX hastighetspiller

Chachoengsao —

En 19-årig thailändsk man greps för narkotikahandel i Chachoengsao-provinsen. Mannen hävdade att han behövde göra det för att hitta pengar till Songkran-fester.

En ung påstådd knarkmula vars namn undanhållits av myndigheterna tillfångatogs vid en bensinstation på Bang Pakong – Chachoengsao Road i Nong Chok-distriktet, Bang Pakong-distriktet, Chachoengsao-provinsen igår, den 11 april.

Pol. Överste Cherdsak Rodkhem, som ledde arresteringen, sa att den 19-årige mannen greps med över 700,000 350 hastighetspiller uppdelade i XNUMX buntar.

Gripandet var en uppföljningsoperation efter att polisen tidigare gripit flera narkotikahandlare i Bangkok-området. Gruppen använde samma blå Honda Civic sedan för att transportera de olagliga drogerna. Myndigheterna hade observerat gruppens beteende ett tag tills de hittade bilen parkerad framför en bensinstation den 11 april, vilket ledde till gripandet av den senaste misstänkte med fordonet.

Den unge misstänkte ska ha erkänt att det var andra gången han smugglade illegala droger. Han påstod att han beordrades av en överordnad att hämta drogerna och lämna dem på olika platser, och den här gången beordrades han att lämna dem i en isolerad gränd i Bang Pakong-området.

Mannen betalades 20,000 30,000 till XNUMX XNUMX baht per leverans. Han sa att han var tvungen att handla droger för att hitta pengar till Songkran-fester.

Den misstänkte misstänktes för innehav av typ 1-droger (metamfetamin) med avsikt att sälja. Han greps sedan tillsammans med de beslagtagna bevisen och överlämnades till Bang Pakongs polisstation för att fortsätta med rättsliga förfaranden.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.