Pattaya motorcykeltaxiförare som påstås ha hotat passagerare med en kniv över 40 baht gripen

Pattaya —

Pattaya-polisen grep i går en thailändsk motorcykeltaxiförare som påstås ha hotat utländska passagerare med en kniv på grund av en oenighet om biljettpriset.

Runt tidig kväll igår, den 13 april, underrättades poliser om en man som verkade vifta med kniv mot utländska turister på Pattaya Second Road nära Soi 6/1.

Mannen, i åldern cirka 50-60 år gammal, bar en särpräglad orange motorcykeltaxiuniform. Han spelades in av fotgängare när han upprörande försökte överfalla två oidentifierade utländska män med en kniv. Många människor både thailändska och utländska försökte stoppa honom, enligt en inspelning.

Efter att ha mottagit en rapport genomförde Pattayapolisen en intensiv utredning och arresterade snabbt den misstänkte, Mr. Worapol Naroj. Den misstänkte är en motorcykeltaxiförare som verkar nära Pattaya Night Bazaar. Han hävdade för polisen att passagerarna försökte halvera hans biljettpris till 40 baht per person när de enligt uppgift först kom överens om en biljett på 80 baht per person.

Den misstänkte sa att han plockade upp båda utlänningarna från Central Beach Mall för att ta dem till Soi 6. Utlänningarna är fortfarande okända under presstiden.

Polisen intervjuade sedan ett ögonvittne, Alessandro Somsaen, 31. Han sa att ett slagsmål mellan den misstänkte och utlänningar bröt ut medan han njöt av Songkran nära vägen. Den misstänkte jagade runt utlänningarna och försökte hugga dem. Som tur var kom många människor till utlänningarnas hjälp och hjälpte till att stoppa kampen. Den misstänkte sprang sedan iväg och greps senare.

Poliserna fortsätter med rättsliga åtgärder mot den misstänkte och uppger att detta också kommer att påverka hans licens och förmåga att arbeta som motorcykeltaxichaufför.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.