Skottlossning i Bangkok vid den fullsatta Songkran-evenemanget lämnar fyra skadade, misstänkt gripen

FOTO: Khaosod Online

Bangkok —

En upprörande skottlossning på Bangkoks populära Songkran-plats vid Royal City Avenue (RCA) gjorde att fyra personer skadades tidigt på morgonen den 17 april.

Den påstådda beväpnade mannen greps på platsen efter att han gick in i evenemanget och öppnat eld mot en annan man. 4-5 skott hördes över RCA, som är en av Bangkoks populäraste och mest fullsatta nöjesställen.

Platsen var värd för ett Songkran-evenemang vid tidpunkten för skjutningen.

Den misstänkte är häktad och förhörd på Makkasans polisstation.

Fyra personer, tre män och en kvinna, sköts och skadades med icke-livshotande skador av händelsen. De fördes snabbt in på ett närliggande sjukhus. Offren identifierades av polisen som den 26-årige Aobnithi Puengkheha, den 26-åriga Jiraporn Poonsook, den 25-årige Natthanon Nonthasood och den 28-årige Thitipoon Supprasert.

Rapporter sa att skottlossningen skedde framför Onyxbaren, som är en av de mest välkända nattställena i området.

Den thailändska polisen har ännu inte lämnat detaljer om beväpningsmannens motiv eller hans identitet, men thailändska medier sa att mannen var involverad i ett slagsmål med en annan man innan skottlossningen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.