Thailand vägolycka sammanfattning på dag sex av Songkrans sju dödliga dagar

Thailand -

Totalt 263 trafikolyckor, med 36 dödsfall och 268 skadade, rapporterades av Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) på den sjätte dagen (16 april) av Seven Days of Danger trafiksäkerhetskampanj under Songkran (11 april – 17 april).

Den 16 april inträffade 263 olyckor med 36 döda och 268 skadade. De flesta orsakades av för hög hastighet (39 procent). Cirka 78 procent av olyckorna involverade motorcyklar. De flesta trafikolyckor inträffade på motorvägar mellan 0:01 och 01:00

Provinsen med flest dödsfall var Bangkok med 5 dödsfall. Det högsta antalet olyckor var i Kanchanaburi med 13 trafikolyckor. De högsta skadorna var i Chumphon med 15 skador.

På totalt sex dagar inträffade 2,008 2,005 trafikolyckor med 236 XNUMX skadade och XNUMX dödsfall.

Det högsta antalet dödsfall var i Bangkok med 20 dödsfall. Det högsta antalet olyckor och skador var i Nan med 62 olyckor och 63 skador.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/