Kvinna i Pattaya påstås ha skjutits ihjäl av ex-pojkvän som senare dör av självmord

Pattaya —

En kvinna blev brutalt skjuten i huvudet två gånger enligt uppgift av sin ex-pojkvän och dog. Den beväpnade mannen tog senare sitt liv för att fly från straff.

Klockan 04:30 idag, den 18 april, fick Pattaya-polisen en rapport om en kvinna som hade blivit skjuten nära Mantra Pura Hotel i norra Pattaya och rusade till platsen tillsammans med Sawang Boriboon-räddare.

På platsen hittade myndigheterna en thailändsk kvinna, 32-åriga Jutathip Ayuyuen, liggandes på marken utan att svara. Kvinnan hade ådragit sig två skottskador i den occipitala delen av huvudet. Hon hittades på marken när hon kramade sin thailändska vän, 31-åriga Apassanun Trisopin, som inte ådrog sig några skador.

Jutathip fördes till närmaste sjukhus av räddningspersonal, men hon dukade tyvärr efter av sina skador. Polisen samlade in två pistolgranater på olycksplatsen.

Poliserna intervjuade Apassanun om skottlossningen. Kvinnan sa att den beväpnade mannen var offrets ex-pojkvän. Han följde dem i hemlighet till hotellet på en motorcykel innan han parkerade fordonet, gick fram till dem och öppnade plötsligt eld mot offret.

Apassanun sa att Jutathip använde sin kropp för att försvara henne från kulorna. Jutathip kollapsade till marken medan hon höll i Apassanun, så hon bestämde sig för att spela död och överlevde händelsen utan skador. Apassanun sa att den misstänkte körde iväg sin Honda Forza-motorcykel efter skottlossningen.

Enligt Pattaya-polisen identifierades den beväpnade mannen som den 37-årige Buddhachak Muleethet. Han var träningstränare i Pattaya-området.

Den misstänkte hittades död utanför en övergiven byggnad på Soi Pattaya 32 klockan 10:30 idag, den 18 april. Han hade fått en enda skottskada i huvudet och Pattayapolisen trodde att han hade dött av självmord. Polisen samlade en .38-revolver bredvid mannens kropp. Hans Honda Forza-motorcykel hittades också på platsen.

Polisen trodde att Buddhachak blev frustrerad på offret efter att hon vägrade att försona en relation med honom och bestämde sig för att skjuta henne i ett anfall av ilska. Myndigheterna kommer dock att undersöka ytterligare för att fastställa den exakta orsaken till denna tragedi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.