Två personer döda, tretton skadade i minibusskollision i norra Thailand

Chiang Rai, norra Thailand:

Två personer har dödförklarats medan 13 personer har skadats efter att en pickup kolliderade med en minivan i Terng-distriktet.

Terngpolisen underrättades om händelsen klockan 7 den 20 april 18 på väg nr 2023 (Chiang Rai Terng) i Baan Pong Chang i Chieng Kean underdistrikt. Räddningstjänst anlände till platsen för att hitta flera skadade minibussar och pickuper.

En kropp av en 14-årig flicka hittades död på platsen, vars namn undanhölls på grund av hennes ålder. En oidentifierad pickup-förare, runt 60 år, dödförklarades på ett lokalt sjukhus efter olyckan.

Tretton personer fick olika skador och fördes till ett närliggande sjukhus.

Vittnen berättade för relevant polis att pickup-föraren tappade kontrollen innan han kolliderade med en minibuss i motsatt körfält.

Terngpolisen fortsätter dock sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

Det har inträffat ett antal större olyckor involverade minibussar i Thailand nyligen som den här i Nakhon Si Thammarat.

Fyra Utländska turister skadades också i en olycka med minivan i Phuket nyligen.

Också, sju ryska turister skadades i en minivansolycka som föraren skyllde på att en av passagerarna skrek.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/