Rolling Loud levererar enormt framgångsrik debut i Thailand med Cardi B, Travis Scott och Chris Brown

Kredit: Rolling Loud / @henryhwu

Thailand-

Rolling Loud är känt för att ge energi till publik över hela världen med showstoppande framträdanden och rikliga överraskningar. Det ståtar med produktion på nästa nivå, explosiv pyroteknik och fascinerande liveshower för sin fullsatta publik.

De var ute i full kraft på Rolling Loud Thailand när de var glada över att se amerikanska rapstjärnor och internationella A-Listers i deras bakgård.

Rolling Loud Thailand, som ligger vid Legend Siam i strandstaden Pattaya, förde med sig den blandning av kulturer som gör denna festival unik. Superstjärnor inkluderade den enda Travis Scott som stängde ner hela festivalen på ett minnesvärt sätt med explosiv produktion på den sista natten på OKX Stage.

På andra ställen stängde Bronx egna Cardi B den första dagen med en rad hits, som inspirerade fansen att skrika med. Uzi Vert och Rae Sremmurd tog med sig energi som inte är den här världen, och Ferg, Blueface och Tana visade upp för publiken på en första dejt som var en stjärnspäckad skyltfönster för Asiens fantastiska raptalang, ledd av sydkoreanska multi- talangen Bibi och den malaysiske veteranen Joe Flizzow, medan hemmagjorda thailändska talanger som rappionjären F.Hero och indierapikonen UrboyTJ tände upp det på Levi's Stage.

 

 

(Kredit: Rolling Loud / @izzynuzzophoto)
Den Philly-infödda Lil Uzi Vert vill bara rocka (Kredit: Rolling Loud / @chrisallmeid)

På dag två släppte headliner Chris Brown och veteraner som Rick Ross och Fat Joe enorma uppsättningar och framväxande artister och kungar av tunnelbanan – många av dem som uppträdde i Asien för första gången gick också med som Ken Carson, Tyla Yahweh och Rubi Rose med massor av artister från Asien, framhävd av K-Pop-divan Jessi, som tog fram Jay Park, och thailändska stjärnorna YOUNGOHM och Twopee Southside.

(Kredit: Rolling Loud / @IZZYNUZZOPHOTO)
Eskeddit! Florida-stjärnan Lil Pump höjer energinivån (Kredit: Rolling Loud / @chrisallmeid)

På sista dagen spelade den brittiska breakouten Central Cee, den sydkoreanska ikonen Jay Park, den populära japanska rapgruppen Teriyaki Boyz och många fler med hemlandets banbrytande rapteam Thaitanium som ledde en thailändsk kontingent som även inkluderade FIIXD och 1Mill.

Rolling Loud bevisade att hiphop är ett verkligt globalt språk. Håll utkik efter mycket mer från Rolling Loud, inklusive festivaler i Tyskland, Nederländerna och Portugal, innan den stora, den åttonde årliga Rolling Loud Miami, som återvänder i juli.

Travis och Offset omfamnar när de avslutar en legendarisk helg (Kredit: Rolling Loud / @henryhwu)

 

​​

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/