Motorcyklist i Pattaya krockar med buss och dör efter att ha kört mot rött ljus

Pattaya —

En motorcyklist från Pattaya krockade med sitt fordon i en buss och dog enligt uppgift efter att ha kört mot rött ljus.

Olyckan inträffade i en korsning på Sukhumvit Road i Pattaya. Polisen och Sawang Boriboons räddningsarbetare rusade till platsen klockan 01:20 idag, den 26 april, efter att ha fått en rapport från en bussförare, Ekapad Khamdech, 46, att en motorcyklist hade kraschat in i sin turbuss.

Offret, Mr. Pichet Chinpakdee, 35, hittades liggande utan svar på vägen. Han förklarades död på platsen av sina svåra skador.

Pichets fordon, en vit Scoopy I, totalförstördes.

Myndigheterna förhörde Ekapad om olyckan och fick reda på att offret körde mot rött ljus och kraschade in i hans buss, vilket dödade honom omedelbart.

Polisen granskar CCTV-bilder för att fastställa den exakta orsaken till olyckan.

Det fanns inga passagerare på bussen vid tidpunkten för olyckan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.