Pattaya-polisen griper laotisk kvinna med tre års uppehåll under nattklubbsräd

Pattaya —

Under vad polisen kallade en vanlig nattklubbsinspektion i går kväll, arresterade Pattaya-polisen en laotisk kvinna som hade stannat kvar på sitt visum med tre års.

Myndigheterna genomsökte en nattklubb på Walking Street, nämligen "Club Panda" klockan 10 igår, den 25 april.

De hittade 160 besökare i klubben, både thailändare och utlänningar. Myndigheterna delade upp pubbesökarna i två grupper bestående av 80 kineser, 9 koreaner, 1 laotisk och 72 thailändare.

Alla kunder genomgick sedan drogtester, vilket visade sig att ingen av dem testade positivt. Polisen fann dock att en laotisk kund, som inte var identifierad, hade stannat kvar på sitt visum med över 1,000 XNUMX dagar.

Hon fördes till Pattayas polisstation för rättsliga åtgärder.

Thailändsk polis i hela landet intensifierar sin tillämpning av lagar mot utländska medborgare som vistas olagligt eller ägnar sig åt olaglig verksamhet i Thailand.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.