88-årig tysk man faller till döds från parkeringsbyggnaden vid Pattaya Mall

Pattaya –

En 88-årig tysk man föll till sin död från en parkeringsbyggnad vid ett varuhus i Pattaya.

Pattayas polis underrättades om händelsen i ett varuhus på Central Pattaya Road i Nongprue på fredagseftermiddagen runt 4:30 (28 april)th).

Polis, räddningspersonal och Pattaya News anlände till fyravåningsbyggnaden för att hitta kroppen av en 88-årig manlig tysk liggande på marken. (The Pattaya News håller undan hans namn i avvaktan på ambassad och familjemeddelande).

Den tyske mannen hade ett rosa thailändskt ID-kort och var en ex-pat, inte en turist. En hatt och sandaler hittades på fjärde våningen i parkeringshuset, till synes lämnade av mannen.

En tekniker från varuhuset, Warachai Tapyai, 40, sa till polisen att ingen direkt såg händelsen. Han fick veta av en tredje part att någon hade ramlat ner från byggnaden.

Polisen i Pattaya City kontrollerar CCTV-bilder. Men i detta skede trodde polisen att den tyske mannen kan ha hoppat från byggnaden.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Phuket Express föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Det var en liknande incident i Phuket tidigare i veckan också.

En lärare i ryska språket hoppade till sin död från en parkeringsbyggnad vid ett varuhus i Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.