Flera områden i Bangkok översvämmades efter kraftigt regn

FOTO: Prachachat

Bangkok —

Regnande morgonregn översvämmade många områden i Bangkok idag, den 30 april.

Enligt avdelningen för dränering och avlopp förekom måttligt till kraftigt regn i många distrikt i Bangkok, såsom Huai Khwang, Din Daeng, Chatuchak, Bang Sue, Dusit, Ratchathewi, Phaya Thai, Bang Phlat, Phra Nakhon, Pom Prap Sattru Phai , Watthana, Khlong Toei, Khlong San, Yannawa och Bang Rak.

Den högsta regnnivån på 55.0 millimeter var i Bangna-distriktet.

Klockan 10:27 översvämmades delar av Vibhavadi Road och Tiwanon Road på väg till Muang Thong Thani, vilket skapade stor trängsel.

Det högra körfältet på Megabangna U-Turn-bron översvämmades också, liksom Srinakarin Road.

Sporadiska åskväder och regnskurar fortsätter från presstid, inklusive i Pattaya-området, hem för The Pattaya News. Det fanns dock inga omedelbara rapporter om översvämningar eller skador i Pattaya.

Allt är dock inte dåliga nyheter, eftersom regnet har hjälpt till att rensa upp luftföroreningar och sänkt kokheta temperaturer över de drabbade områdena.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.