Dussintals personer skadades i Krabi passagerarbusskraschen

Krabi –

En förare har ådragit sig skador och 43 passagerare överlevde efter att en buss kraschade in i en elstolpe i Klong Tom-distriktet.

Krabi Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) berättade för Phuket Express att på måndagen (1 maj)st) fick de besked om att en buss hade kraschat in i en elstolpe på Petch Kasem Road i South Klong Tom-distriktet.

Vittnen på platsen sa att en pickup skar sig framför bussen. Busschauffören undvek kollisionen innan han kraschade in i elstolpen.

Bussen var på väg från Satun till Phuket. Det fanns 42 passagerare och busspersonalen. Föraren fick medelstora skador medan 33 andra fick lindriga skador. De fördes till närliggande sjukhus.

Namnen på de inblandade i olyckan släpptes inte av thailändsk polis och det var oklart om några omedelbara rättsliga åtal skulle ske.-

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Denna artikeln dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats, som ägs av vårt moderbolag TPN Media.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/