Pattaya räknar med 600,000 XNUMX indiska turister i år

PRESSMEDDELANDE:

BANGKOK (NNT) – Thailands turistmyndighet (TAT) har förutspått att cirka 600,000 XNUMX indiska turister kommer att besöka Pattaya i år, ett antal som liknar nivåerna före pandemin.

Direktören för TAT:s kontor i Pattaya, Anoma Vongyai, uppgav att före pandemin kom över 900,000 600,000 indiska turister till Thailand, varav cirka 2019 XNUMX besökte Pattaya. Under XNUMX var indiska turister den tredje största gruppen utländska besökare efter kineser och ryssar.

Enligt Anoma finns det två primära grupper av indiska turister: de som deltar i seminarier och gratis oberoende resenärer (FITs). Seminariegrupper besöker vanligtvis från maj till augusti, medan FITs besöker Pattaya året runt. Seminariegrupper bor i olika områden som Pattaya Nua (Norra), Pattaya Klang (Central), Pattaya Tai (Södra) och Phra Tamnak Hill, medan FITs i allmänhet föredrar att stanna i Pattaya Klang och Pattaya Tai på grund av de överkomliga rumspriserna.

De förväntade utgifterna för seminariebesökare är 2,000 3,000-1,000 2,000 baht per dag, medan FIT-besökare förväntas spendera XNUMX XNUMX-XNUMX XNUMX baht per dag.

Förutom boende och måltider, noterade Anoma också att indiska turister tycker om att besöka turistattraktioner som Nong Nooch Tropical Garden, Alcazar Cabaret och Koh Larn.

KÄLLA: NNT
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.