Få din "Pad Ngor Ngae" i rad från Netflix Film Hunger på Oasis Restaurant At Centara Grand Mirage i Pattaya

Få din "Pad Ngor Ngae" i rad från Netflix-filmen Hunger at Oasis restaurang!

Oasis-restaurangen på Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya kommer att erbjuda dig en välkänd wok-nudel "Pad Ngor Ngae" från Netflix Hunger-serien.

Från TV-seriemeny till den lyxiga 5-stjärniga hotellrestaurangen som väljer ut de finaste ingredienserna för att skapa en utsökt meny, mjuka och klibbiga stora risnudlar wokade med ägg, kinesisk korv och gul tofu kryddad med smakrik sås och utspridda med torkade räkor och vårlök för mer läckerhet.

Du kan njuta av den rika smaken av denna prisade ingrediens för endast THB 275++.

Oasis Restaurant är öppen dagligen från 6:30 till 11:00.
För bokningar, ring oss på (038) 714 981

Pressmeddelande från Centara Grand Mirage Pattaya

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/