Pattaya Rescuers fångar Python efter att den åt kattunge

Pattaya —

En fyra meter lång python togs på bar gärning efter att den slukade vad som kan vara en herrelös kattunge i en lägenhet i Pattaya. Sawang Boriboon-räddare tog nästan en halvtimme att fånga det jättelika odjuret.

Lägenhetsvaktmästaren som bad The Pattaya News att inte avslöja hans namn rapporterade den chockerande upptäckten av en lång python till Sawang Boriboon-räddare klockan 1 idag, den 7 maj.

Räddningsmännen anlände till lägenheten i Naklua-distriktet i Banglamung-distriktet för att hitta en 4 meter lång python upprullad bredvid en vattentank.

Dess mage såg klumpig ut, vilket fick räddningspersonal att tro att den precis kan ha ätit något, som de antog kunde vara en olycklig kattunge eftersom de var vanliga i området.

Ormfångarna tillbringade sedan nästan en halvtimme för att fånga ormen utan att skada den. De berättade för The Pattaya News att de skulle släppa ut pytonslangen i naturen långt borta från bostadsområdet.

Lägenhetsskötaren tackade bärgare för deras godhjärtade insatser.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.