Elite Gym and Fitness i Pattaya förbereder sig för Grand Open Expansion den här veckan

Gör dig redo att pumpa upp din träningsrutin på Elite Fitness, det bästa gymmet i Pattaya blir ännu bättre!

Vi är glada över att tillkännage det stora expansionsevenemanget för vårt gym, där vi kommer att visa upp våra nya faciliteter och tjänster som tar dina träningspass till nästa nivå.

Under det senaste året har vårt gym varit det bästa stället för fitnessentusiaster i Pattaya. Vår toppmoderna utrustning, förstklassiga tränare och välkomnande atmosfär har gjort oss till en favorit bland både lokalbefolkningen och besökare.

Och nu, med vår expansion, är vi redo att erbjuda ännu mer till våra medlemmar.

På vårt stora öppningsevenemang får du en chans att se våra nya anläggningar i första hand. Vi har lagt till fler träningsytor, inklusive ett dedikerat utrymme för funktionell träning och ett episkt område för den nya känslan av Crossfit.

Men det är inte allt – vi introducerar också nya tjänster som kommer att förbättra din träningsresa. Kämpar du för att hitta de kosttillskott din kropp behöver, ja... Vi har öppnat en butik i gymmet för dina protein- och kosttillskottsbehov.

För att fira vår stora expansionsöppning har vi planerat en dag full av aktiviteter, giveaways och tävlingar. Våra tränare kommer att leda gruppträningslektioner under hela dagen. Vi kommer också att lotta ut priser, inklusive medlemskap, personlig träning och träningsutrustning.

Så markera dina kalendrar för den 13 maj kl. 5–7 denna lördag och följ med oss ​​för en dag med träning, nöje och samhällsbyggande. Oavsett om du är en erfaren gymbesökare eller precis har börjat så har vi något för alla. Missa inte denna spännande milstolpe i vårt gyms historia – vi ser fram emot att se dig där!

För vägbeskrivning, tryck eller klicka här.

Det föregående är ett sponsrat meddelande från Elite Gym and Fitness i Pattaya.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/