Pattaya-kvinna ska ha stjäl nästan en miljon baht Rolex från British Tourist

Pattaya —

En brittisk turist sa att en thailändsk kvinna som han bjöd in till sitt rum för att umgås i Pattaya hade stulit en dyr Rolex-klocka från honom och flytt. Armbandsuret kostade nästan en miljon baht, enligt offret.

Den brittiske mannen, Mark B., 39, badade i sin bostadsrätts badrum medan kvinnan väntade utanför. Efter att han kom ut ur sitt badrum upptäckte han att kvinnan hade försvunnit och att hon påstås ha tagit med sig Marks Rolex-klocka, med ett guldband och ett diamantbelagt ansikte värt nästan en miljon baht.

Offret lämnade in en anmälan till Pattaya Police och gav senare en intervju med The Pattaya News igår, den 7 maj. Han sa att han inte visste namnet på den misstänkte eftersom han precis hade träffat henne i sin lägenhet i Jomtien-området i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, för några dagar sedan.

Mannen uppgav att händelsen inträffade på kvällen i går. Han sa att han hade bjudit in kvinnan till sitt rum bara för att umgås. När han såg att kvinnan hade lyft med sitt dyra armbandsur sprang han efter henne och såg henne bara fly runt hörnet.

Pol Capt Chonlawit Athipansi, biträdande utredare vid Pattayas polisstation, berättade för The Pattaya News att polisen försöker identifiera och lokalisera den misstänkte. Han lovade att polisen skulle hämta det stulna föremålet åt offret eftersom det hade ett sentimentalt värde för honom.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.