Pattayapolisen slår karaokeställen för att ha brutit mot flera lagar

Pattaya —

  Två karaokebutiker i Pattaya överfölls tidigt i morse för att de påstås ha agerat tidigare lagliga stängningstider, tillåtit minderåriga att komma in i lokalerna och låta kunder ta illegala droger i lokalerna.

Klockan 03:20 idag, den 11 maj, slog polisen i Pattaya till två karaokebutiker mitt i Pattaya och arresterade många individer.

Pol. Överstelöjtnant Kongphon Dechakhampoo från Pattayas polisstation berättade för The Pattaya News att han hade fått ett klagomål från oroliga medborgare om att två karaokebarer fungerade utanför de lagliga stängningstiderna 2:00 i underhållningszoner och bröt mot flera andra lagar.

Vid den första baren, "Nuum Karaoke", hittade polisen en 17-åring inne i lokalen. Urinprov avslöjade också att nio barägare hade använt droger.

På den andra icke namngivna anläggningen testades även 3 personer positivt för droger. De sattes i polisförvar i väntan på rättsliga åtgärder. Alla gripna personer var thailändska medborgare, sade polisen.

Pattayapolisen driver också rättsliga åtgärder mot tre oidentifierade baroperatörer.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.