En berusad man vadar in i Pattayas hav och tillbringar natten på bojlinjen

Pattaya —

  En thailändsk man som påstås grubbla över problem med sin flickvän bestämde sig för att slösas bort på riswhisky och vadade in i Pattayas hav för att tillbringa natten på en bojlinje. 

Den surmulna pojkvännen, herr Anon Srirue, 29, hittades cirka 50 meter från Jomtien Beach på en simboj klockan 5 på morgonen den 11 maj.

Han sov på en boj och räddades säkert tillbaka till stranden av Sawang Boriboon-räddare. Mannen verkade kraftigt berusad, säger räddningspersonal till The Pattaya News.

Enligt hans mamma, Mrs. Bang-on Thiamrit, 49, blev hennes son sur på sin flickvän av okänd anledning. Han var så upprörd att han mitt i natten körde sin pickup från huset och försvann en längre tid.

Anons mamma och hans flickvän, vars namn var undanhållet, var oroliga för sin säkerhet och bestämde sig för att vandra ut på jakt efter honom på Jomtien Beach där han ofta gillade att koppla av och tänka. De hittade sedan Mr Anon dricka riswhisky på stranden, vilket ledde till ytterligare ett gräl mellan paret.

Sonen utbröt att han ville dö och vadade in i Pattayas hav innan han försvann in i mörkret. Hans mamma blev orolig och kontaktade myndigheterna för att få hjälp. Mannen simmade dock till en boj och somnade istället för att skada sig själv.

Tack vare räddningspersonal kom mannen inte till skada. Han uppges nyktra till vid presstid och var faktiskt inte självmordsbenägen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.