Terminal 21 Pattaya introducerar en ny elektrisk gokartbana

Pattaya —

Terminal 21 Pattaya köpcentrum bjuder in alla att prova sitt senaste tillskott till listan över roliga aktiviteter – E Go-Kart Track – som säkerligen kommer att ge dig eller dina barn det bästa vroom vroom äventyr du någonsin kommer att uppleva.

E Go-Kart Track är en utomhusracingbana som erbjuder ett säkert och spännande sätt att njuta av spänningen med klassisk kartracing. Utrustad med toppmoderna elektriska kartar, erbjuder banan ett säkert och miljövänligt sätt att tävla mot vänner och familjemedlemmar, eller att se dina barn utforska sitt livs mest högoktaniga äventyr i den säkraste miljön.

Banan ligger på Terminal 21 Pattayas Mini Runway och syftar till att leverera en oöverträffad upplevelse med en speciell bana designad med utmanande svängar och kurvor som säkerligen kommer att testa dina köregenskaper. Varmt väder? Var inte orolig eftersom loppet är utsmyckat med tillräckligt med skugga från de omgivande kokospalmerna som också lägger till den tropiska touchen till atmosfären.

Kan vara en bild på 3 personer, skoter, segway och text

Kan vara en bild av 1 person, segway och text

Den spännande E Go-Kart-banan erbjuder allt det roliga ovan till mycket speciella priser just nu till endast 300 baht för maxhastighetsbiljetter för barn (normalt 350 baht) och 350 baht för vanliga maxhastighetsbiljetter (normalt 400 baht). Öppet varje dag från 11.00 till 10.00, kan du tävla och slå de där skarpa vändningarna, svängarna eller dopparna allt du vill under åtta minuter per runda.

Utöver E-Gokart-banan erbjuder Terminal 21 Pattayas köpcentrum också en rad andra attraktioner – en biograf, kaféer och en spelhall. Besökare kan också njuta av shopping i en mängd olika butiker och äta middag på en rad restauranger.

Kan vara en bild av helikopter och väg

Kan vara en bild på 3 personer, skoter, segway och text

Så, oavsett om du letar efter en spännande upplevelse med vänner eller en rolig familjedag, är E-Gokart-banan vid Terminal 21 Pattaya köpcentrum den perfekta destinationen. Kom och upplev spänningen själv och skapa minnen som varar livet ut!

Obs: Barn måste ha en längd på 110 cm eller mer för att delta i loppet.

Kan vara en bild av 2 personer och text
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.