Elite Gym and Fitness Pattaya utökar sitt utrymme för att ta emot fler fitnessentusiaster

Pattaya —

Elite Gym och Fitness Pattaya meddelade nyligen att de har utökat sitt utrymme för att ta emot fler fitnessentusiaster. Gymmet har varit ett populärt resmål för gymälskare i Pattaya, och utbyggnaden av gymmet visar den växande efterfrågan på kvalitetsträningsfaciliteter i området.

Den 13 maj 2023, vid Easy Point 1 på Sukhumvit Road, Pattaya, bevittnade TPN-media den stora öppningsceremonin av det nyligen utökade området Elite Gym och Fitness Pattaya. Värdarna är Nikola Fara och Markus Balorda, två chefer för företaget, som ledde den officiella bandklippningen för att markera tillfället.

Gymmet har utökat sin yta från de ursprungliga 960 kvadratmeterna till 1,600 XNUMX kvadratmeter för att rymma ett större antal fitnessentusiaster.

Med expansionen kan gymmet nu erbjuda toppmodern och heltäckande träningsutrustning för att möta kraven från sin växande kundkrets.

Det nyligen tillagda området har moderna och rymliga träningsrum och toppmodern träningsutrustning som passar både nybörjare och professionella fitnessentusiaster.

Gymmet erbjuder nu ett omfattande utbud av utrustning för konditionsträning, styrketräning och funktionell träning, inklusive fria vikter, smith-maskiner och massor av löpband och andra konditionsmaskiner.

För att öka spänningen till evenemanget hölls också en pull-up-, dip- och armbrytningstävling där deltagarna kunde vinna gratispriser. Många gymälskare och medlemmar av media inklusive The Pattaya News anslöt sig till firandet, vilket gjorde det till en livlig och färgstark tillställning.

Vi spelade in en omfattande video från eventet och gymmet, håll utkik efter det i början av veckan!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.