Motorcyklist i Pattaya-området avlider efter att ha kört in motorcykeln i skylten

FOTO: รักสยาม นิวส์

Chonburi —

En 34-årig thailändsk motorcyklist krockade dödligt med sin motorcykel i en skylt idag, den 16 maj.

Offret, Mr. Eknakakorn Krasaechan, 34, från Sisaket-provinsen, hittades död nära 132+800 kilometersmarkeringen i Thung Krat-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi. Han fick stora skärsår i pannan och huvudet och dödförklarades på platsen av Sawang Boriboon-räddare.

Upptäckten av hans kropp rapporterades runt klockan 8 idag av ett ögonvittne som bara identifierades som Mr. Saharat. Mannen berättade för lokala medier att han märkte att herr Eknakakorn färdades i hög hastighet på en motorcykel mot en U-sväng. Han tappade sedan kontrollen och kraschade in i en trafikö, som kastade hans kropp av en motorcykel in i en skylt.

Kan vara en svartvit bild av 1 person, parkeringsautomat, gata och text
FOTO: รักสยาม นิวส์

Saharat berättade för thailändska medier att han skyndade sig för att hjälpa offret och ringde räddningspersonalen. Tyvärr dukade Eknakakorn efter av sina svåra skador innan räddningspersonal anlände.

Offrets röda Honda Wave 125 i-motorcykel hittades på vägen i närheten. Sawang Boriboon-räddare transporterade hans kropp till Banglamungs sjukhus för begravningsarrangemang.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.