Påstådd motorcykeltjuv körde mot trafik dödad i fordonsolycka i Sattahip

Sattahip —

En thailändsk man som Na Jomtien-polisen sa var en motorcykeltjuv dog i en kollision med en sedan när han körde mot trafiken i natt i Sattahip.

Polisen vid Na Jomtien Police Station underrättades om en dödlig trafikolycka vid 8:30 PM den 16 maj och skyndade till olycksplatsen i Na Jomtien-distriktet i Sattahip-distriktet, Chonburi.

De hittade offret, Mr Chalermphon Phairin, 42 år gammal, liggande avliden på vägen. Han var nedåtvänd och hade fått kraftiga blödningar och flera dödliga skador. Chalermphon av thailändsk nationalitet dödförklarades på platsen av Sattahip-polisen.

Myndigheterna förhörde den inblandade sedanföraren, Kittiya Waikula, 29, som väntade på platsen. Hon hävdade att hon körde sin vita Toyota Yaris sedan tillbaka till sitt hus i Pattaya efter jobbet och kraschade in i Chalermphons motorcykel. Offret var snabb och körde mot trafiken, hävdade Kittiya, och vägen var också mycket mörk.

Chalermphons fordon, en röd Yamaha Filano-motorcykel, fastnade i Kittiyas sedanstötfångare. Polisen fick dock reda på senare att fordonet faktiskt var stulet från Nerarit Arison, 20, som senare dök upp på platsen.

Han berättade för The Pattaya News att han hade varit på nattmarknaden i Pattaya för att köpa några föremål och hade parkerat sin motorcykel där. När han kom tillbaka hittade han sin hjälm på marken utan cykeln.

Med hjälp av GPS:en från en iPad som hölls under sätet hittade Nerarit så småningom motorcykeln. Han blev också chockad när han fick veta att tjuven som stal hans fordon hade dödats i en kollision.

Polisen utredde händelsen. Chalermphons kropp transporterades till ett lokalt sjukhus.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.