Ung kvinna hittades död i Pattaya, misstänkt för mord

Pattaya-

En ung kvinna hittades död i en lägenhet i Pattaya och polisen i Pattaya misstänker att hon mördades.

Pattayas polis underrättades om händelsen på lördagen (20 majth) på morgonen i en lägenhet i centrala Pattaya. Polis anlände till rummet för att hitta kroppen av en thailändsk kvinna, Rattana Thamrak, 32.

Rattana hittades med ansiktet nedåt täckt av torkat blod. Ett tiotal knivskador hittades på hennes kropp och blodspår hittades på golvet i rummet.

Polisen trodde att hon dog minst fyra dagar innan hennes kropp hittades. Inne i rummet hittade polisen krossat glas och tecken på ett fysiskt bråk och kamp.

Suwapet, 61, en hembiträde som arbetar på lägenhetskomplexet, berättade för polisen att en dålig lukt kom från rummet. Hon knackade på dörren men det kom inget svar och hon var orolig eftersom hon inte hade träffat hyresgästen på flera dagar. Hon berättade för lägenhetsägaren och ringde polisen innan de använde en nyckel för att öppna rummet och hittade den fruktansvärda scenen där inne.

Mrs Big (en pseudonym), 23, en granne till offret, berättade för polisen i Pattaya att hon pratade med Rattana hela dagen den 14 majth. Ms Rattana hade normalt många män som kontaktade och besökte henne på hennes rum, enligt Mrs Big. Hon var tidigare anställd på en bar i Soi Bua Khao men var för närvarande arbetslös. Namnet på hennes tidigare bar gavs inte pressen av Mrs. Big.

Pattayas polischef överste Thanapong Poethi berättade för Pattaya News att efter att ha granskat CCTV i lägenhetskomplexet har polisen identifierat tre manliga misstänkta och polisen fortsätter sin utredning.

TPN media framför sina uppriktiga kondoleanser till offrets vänner och familj.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.