UPPDATERING: Polis på jakt efter huvudmisstänkt i grymt mord på kvinnan i Pattaya

Pattaya —

Pattaya-domstolen har utfärdat en arresteringsorder för en huvudmisstänkt som tros ha brutalt mördat en thailändsk kvinna i ett hyrt rum i Pattaya lördagen den 20 maj.

Först vår tidigare historia:

Pattayas polis förhör intensivt en oidentifierad man som tros vara inblandad i det hemska mordet på en kvinna i Pattaya.

Nu till vår uppdatering:

Den huvudmisstänkte har identifierats av Pattaya-polisen som den 39-årige herr Watcharaphon "Kik" Ansongkram, en thailändsk medborgare. Han anklagades för att ha misshandlat 32-åriga Rattana Thammarak till hennes död i hennes hyresbostad på Soi Chaloemphrakiat 19 i Banglamung-distriktet i Chonburi-provinsen förra helgen.

Polisen sa att Watcharaphon troligen hade ett förhållande med offret. Även om detaljerna om honom fortfarande var begränsade, var han enligt uppgift den sista personen som sågs med henne i hennes rum innan upptäckten av hennes kropp den 20 maj, uppger polisen.

Offrets familj hjälper till att ta bort sina döttrars tillhörigheter från hennes rum

Enligt en obduktion av den avlidne knivhöggs Rattana en gång bakom sitt högra öra, en gång på vänster sida av halsen, fem gånger i ansiktet, tre gånger på vänster axel och en gång på vänster hand. Hennes kropp var redan förfallen när den upptäcktes.

Igår den 21 maj reste hennes mamma, fru Samran Thammarak, 59, och släktingar till offrets rum för att utföra en religiös ritual för att få hem den avlidnes ande. Mrs. Samran gav en intervju med The Pattaya News om att hennes dotter började uppvisa onormalt beteende efter att hon började arbeta på en icke namngiven bar i Pattaya.

Kriminaltekniska utredare granskar platsen för brottet i Pattaya den 20 maj 2023

Rattana bad ofta sin mamma att överföra pengar och hävdade att hon hade skador i ansiktet och att hon inte kunde arbeta för att hon blev trakasserad. Under telefonsamtalen hörde hennes mamma också ofta thailändska mansröster med sin dotter.

Angående sin dotters manliga följeslagare Kik avslöjade Mrs. Samran att hon aldrig hade träffat honom personligen men var medveten om att hennes dotter verkligen älskade honom. Dessutom erkände hon tyvärr att hon var väl medveten om sin dotters drogberoende, även om hon hade försökt misslyckas flera gånger för att prata bort henne från det.

Pattaya-polisen sa att den misstänktes motiv kan bero på personliga relationer eller droger. Han är för närvarande på flykt med Pattaya-polisen som arbetar med att spåra honom.

Redaktörens anteckning: Vårt omslagsfoto visar offrets mamma utföra en ritual framför lägenheten där hennes dotter hittades mördad för att frigöra sin ande. Bilden togs och delades med tillstånd från familjen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.