Guldbutiksrånförsök i Samut Prakan misslyckades, misstänkt allvarligt skadad

FOTO: Maungprakarn V.2

Samut Prakan –

En guldbutiksrånare har ådragit sig en allvarlig skada från en skottskada i Samut Prakan efter ett misslyckat guldbutiksrån.

Sakhlapolisen i Samut Chedi-distriktet underrättades om händelsen på onsdagseftermiddagen (24 majth). En manlig misstänkt på en motorcykel rånade en guldaffär med vapen nära en marknad i Baan Klong Suan.

Guldbutikens glasdörr låstes automatiskt efter att den misstänkte tagit sig in. Den misstänkte tog många guldföremål innan han avlossade skott i glasdörren. Dörrens glas krossades innan den misstänkte försökte fly genom att sätta sig på en motorcykel.

Sakhas patrullpolis, som bara var några sekunder bort och hörde det krossade glaset, kom omedelbart till platsen. Den misstänkte avlossade flera skott mot polisen innan polisen sköt tillbaka. En kula träffade den misstänktes bakhuvud och den misstänkte kollapsade.

Han greps och fördes till ett lokalt sjukhus. Hans identitet var inte klar vid presstiden och inte heller motivet.

Han förblev i kritiskt tillstånd, sade den senaste uppdateringen från sjukhuset.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The TPN National News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.