Pattaya arrangerar tatueringstävling den 17 juni

FOTO: PATTAYA TATTOOFESTIVAL

Pattaya —

Pattaya City, Royal Garden Plaza Pattaya köpcentrum, Pattaya People Media Group och Stitch Tattoo-butiken är planerade att hålla en presskonferens för att tillkännage ankomsten av "Tattoo Amazing Festival Pattaya ST 1" den 3 juni.

Genomgången kommer att äga rum kl Royal Garden Plaza Pattaya Mall från 4:00-6:00. Det kommer att avslöja detaljer om den efterlängtade tatueringstävlingen Tattoo Amazing Festival Pattaya som kommer att äga rum på bottenvåningen av Royal Golden Plaza Pattaya på Juni 17th, 2023.

Enligt evenemangsarrangörerna syftar ink-offen till att främja Pattayas turistindustri. Det är också avsett att ge möjligheter för tatuerare, både thailändska och utländska, att visa upp sina talanger för allmänheten, främja enighet bland tatueringsälskare och skapa en positiv bild av Pattaya.

Arrangörerna sa att alla är inbjudna till evenemanget oavsett om de älskar tatueringar eller inte. De kan nås via Pattaya Tattoo Festival. Om du är intresserad av denna kroppskonsttävling är Tattoo Amazing Festival Pattaya definitivt ett måste-besök!

Kan vara en bild av text
FOTO: PATTAYA TATTOOFESTIVAL

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.