Pattaya-baserade rockers Landing Lights släpper ny singel Over the Bow

Pattaya, 26 maj 2023 

Over the Bow är den senaste releasen av Pattaya-baserade rockare, Landing Lights. Den spelades in lokalt i RST Studios och mixmastrades i London. 

Landing Lights är en kvintett som kommer från Pattaya, Thailand. Bandet består av Dirk Bovee (sång/gitarr), Will Stoker (sång), Mario Ortiz Casado (bas/lead), Richard Burkhill (keys) och Craig Donaldson (trummor). 

Over the Bow är den första singeln från bandets andra album som släpps mot slutet av 2023. 

Länkar: (ladda ner video för bättre kvalitet) 

Namnet, Over the Bow, kommer från sjökrigsföringen att skjuta ett varningsskott över fören på ett fientligt fartyg. 

Landing Lights har dock satt sin egen syn på det.

"Jag skrev det som svar på de senaste två åren av helvete," sa Landing Lights trummis, Craig Donaldson. "Jag ser fram emot att se baksidan av covid och fortsätta med mitt liv, men jag kan inte bara fortsätta som tidigare. Jag kan inte längre vara en åskådare när vår planet faller i bitar. COVID var ett varningsskott över fören, naturens sätt att säga, "Det är dags att stå upp och notera, jag pratar med dig.

Även om Over the Bow inte är så bokstavlig – i stället skildrar karaktärer som inte kan se bortom de kretsar de existerar i, människor som kämpar för att lära sig av sina misstag – ställer det frågan: ”Vad ska du göra åt det? Ska du lyssna nu?" 

Bandet njuter av att kunna spela live igen, efter att ha uppträtt på Bangkoks arenor som Jam, Delaney's och Speakerbox tidigare i år. Landing Lights spelade också på Burapa Bike Week Festival (Pattaya) 2023. 

För mer information om landningsljus, se detta Linktree. 

Sedan de släppte sin eponyma EP 2021 och debutalbumet Transit Lounge 2022 har Landing Lights haft mer än 60 000 streams på Spotify. Uppåt och framåt! 

Kontakt landningsljus: 

email@landinglights.info 

Telefon: 0822386827

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/