Bar överkropp, rysk man som agerar oberäknelig i Jomtien. Med hjälp av Na Jomtien Tourist Police

Na Jomtien, Banglamung

En rysk man utan bar överkropp, skolös och till synes misslyckad rysk man fick hjälp av flera barmhärtiga samariter och Na Jomtiens turistpolis idag, den 27 maj 2023.

Mannen hittades vid korsningen mellan Sukhumvit och motorväg 7 nära Ambassador School vid lunchtid i dag. Han hade ingen skjorta, ingen legitimation eller pengar och inga skor och verkade försöka skada sig själv. Han agerade också oberäknelig och pratade i cirklar.

Barmhärtiga samarier i närheten inklusive motorcykeltaxichaufförer hjälpte till att ge mannen tillfälligt skydd eftersom han verkade lida av den svällande hettan medan de ringde myndigheterna för att få hjälp.

Na Jomtien Tourist Police anlände och med hjälp av en översättare som talade ryska hjälpte han till att lugna ner mannen och förde honom till polisstationen för att få vatten och svalka sig från hans tid i värmen.

Det var oklart om mannen var påverkad av alkohol eller andra droger, men eftersom han hade lugnat ner sig och samarbetat med polisen och inte begått några brott beslutade de att släppa honom när han väl var avslappnad och tackade polisen för deras hjälp och skyllde på värme för sitt oberäkneliga beteende.

Na Jomtiens turistpolis sade att de alltid var glada över att hjälpa dem i knipa och önskade mannen lycka till. Foton kredit Pattaya Tourist Police.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/