Chinda Hotpot meddelade att det kommer till Pattaya, thailändska sociala medier förlorar sitt kollektiva sinne

Pattaya, Thailand-

Bangkok-favoriten Suki Jinda/Chinda Hotpot i kinesisk stil har meddelat att de öppnar sin nyaste filial i Pattaya och thailändska sociala medier gick vilda.

En massiv skylt, som ses ovan, gick upp nära Little Walk på Sukhumvit i Pattaya igår, 26 maj 2023 och åtföljdes av ett inlägg i sociala medier på Chinda Hotpots Facebook här.

Det tillkännagavs inget specifikt datum eller tidpunkt för öppningen, men för dem som gillar hotpot i kinesisk stil är flytten till Pattaya en lång tid på väg eftersom kedjan har varit en populär attraktion i Bangkok under ganska lång tid.

När bilder av skylten blev virala delades den tusentals gånger i Pattayas sociala medier, mestadels thailändska, med många thailändska invånare som hävdade att de inte kunde vänta med att prova Pattaya-filialen.

Chinda Hotpot är känt för sina individuella små hotpots vid varje bord markerade av ett löpande band som sveper genom restaurangen med en mängd olika kvalitet och läckra föremål. Priserna börjar så lågt som fem baht och ställena i Bangkok är vanligtvis öppna extremt sent och populära dygnet runt.

Insidan av Chinda Hotpot i Bangkok. Foto med tillstånd av Chinda Hotpot FB

Hotpot är inte för alla men det thailändska samhället i Pattaya verkar se fram emot detta tillägg. Vad tror du? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/