66-årig mormor dödades när hon cyklade för att samla grönsaker i Chonburi

Bo Thong, Chonburi-

En 66-årig mormor som var ute och samlade grönsaker blev påkörd av en skåpbil från Bangkok och dödades i veckan i distriktet Bo Thong på landsbygden i Chonburi.

Incidenten inträffade på Ban Lamphuk Road nära by nr 2 i Wat Suwan Subdistrict på eftermiddagen den 27 maj 2023.

Offret identifierades som Mrs. Samphao Sota, 66 år gammal, som hittades liggandes död på vägen framför en vit Toyota skåpbil med Bangkok-skyltar.

Hennes dotter, 40-åriga Saifon Sota, uppgav att hennes mamma använde sin cykel varje dag för att samla grönsaker och hade rest denna väg i många år utan problem. Den här dagen hade hon dock blivit påkörd av en skåpbil när hon återvände hem.

Skåpbilsföraren, Wirat Konkong, 37, tackade nej till en intervju med lokala medier och hävdade bara att Sota hade slingrat sig mot sin skåpbil och att han inte kunde stanna i tid.

Bo Thong-polisen granskar händelsen men eftersom området i fråga är mycket lantligt fanns det ingen CCTV.

Foto: TMN Kabel-TV

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/