Kinesisk turist hittades hängd i Pattaya

Pattaya —

En kinesisk turist hängde sig själv till döds i sin hyrda bostad i Pattaya, enligt Pattaya-polisen.

Räddningsmän från Sawang Boriboon Thamasathan Foundation och Pattaya Police reagerade på en rapport om att en död kropp hittats i ett hyresrum i Soi Chaloem Phra Kiat 21 i Nongprue-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen under småtimmarna idag, maj. 29:e. De skyndade sig till platsen för händelsen efter att ha fått anmälan.

En kropp av en manlig kinesisk turist hittades hängd i ett rum på andra våningen i lägenhetskomplexet. Han upptäcktes med ett rep knutet runt halsen och kopplat till en dörrhandtag i badrummet. En illaluktande lukt genomsyrade rummet. Hans namn undanhölls i avvaktan på kontakt med ambassaden och familjen, vilket är standard Pattaya News redaktionella policy.

Myndigheterna förbjöd personer som inte var inblandade i fallet att komma in i rummet, medan ett medicinskt team från Banglamungs sjukhus genomförde en undersökning av kroppen och avslöjade att inga tecken på fysisk misshandel eller fastighetsstörning hittades, bara en tom flaska alkohol.

I en intervju med fastighetsägaren, Ms. Kruawan (efternamn undanhållet), 31, berättade hon för The Pattaya News att turisten hade hyrt och stannat i rummet ensam sedan april. Vanligtvis gick han ner från sitt rum för att dricka öl varje dag, men han hade inte gjort det på två dagar, vilket gjorde att hon blev orolig.

Den thailändska kvinnan bestämde sig då för att gå och kolla upp honom på hans rum och hittade en nyckel som satt fast i dörrhandtaget. När hon väl öppnade dörren och kikade in såg hon offrets kropp sitta mot badrumsdörren med utsträckta ben. Hon kände då en illaluktande lukt och sprang snabbt ner och meddelade polisen att de skulle komma och undersöka.

Kruawan noterade att den avlidne ofta pratade om att ta sitt eget liv innan händelsen. Hans kropp flyttades till ett lokalt sjukhus för att identifiera den exakta orsaken till hans död.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här: https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.