15-årig motorcyklist i Pattaya omkom i olycka när han körde hem i regnet

Pattaya —

En 15-årig motorcyklist dog i en tragisk olycka när han körde hem i regnet på småtimmarna i morse den 30 maj.

En videoversion av denna artikel kan hittas genom att trycka eller klicka här.
Olyckan rapporterades till Pattaya-polisen klockan 02:20 idag. Polisen och Sawang Boriboon-räddare rusade till Sukhumvit Road i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen, för att hjälpa det unga offret som rapporterats ha kraschat med sin motorcykel.

På olycksplatsen hittade myndigheterna en röd Scoopy i-motorcykel med en trasig frontdel på vägen. En kort bit från fordonet låg en ung thailändsk tonåring med framsidan nedåt i en blodpöl. Han hade fått allvarliga huvudskador och dödförklarades på platsen av Pattaya-polisen.

Tonåringen uppges vara endast 15 år gammal, enligt polisen. Hans namn undanhölls på grund av hans ålder. Hans kropp transporterades till Banglamungs sjukhus i väntan på begravningsarrangemang.

Enligt polisens hypotes kan barnet ha kört motorcykel i hög hastighet och halkat på grund av en blöt väg. Det regnade också lätt vid olyckstillfället. Polisen sa att de skulle utreda orsaken till olyckan ytterligare eftersom det inte fanns några ögonvittnen till olyckan.

Pattaya News noterar att Thailands minimiålder för att köra ett motorfordon är 18 och att köra motorcykel är 15.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.