Bil kör mot rött ljus, kraschar in i Pattaya Man, förare flyr

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

En thailändsk man hävdade att han krockades med en vit sedan som körde mot rött ljus nära ett Big C-varuhus i centrala Pattaya. Föraren var fortfarande på fri fot.

Den 30 maj gick Mr. Thanachot Aranyapragorn, 26, till lokala medier för att avslöja sin svåra situation och uppgav att föraren som krockade med en vit sedan och flydde fortfarande var på fri fot även efter att han lämnade in en anmälan till Pattaya-polisen för 9 dagar sedan.

Mr. Thanachot, en frilansarbetare, hävdade att olyckan ägde rum den 20 maj runt 03:40 vid en korsning nära ett Big C-varuhus i centrala Pattaya. Han körde sin motorcykel längs vägen mot Sukhumvit Road. När han anlände till korsningen var trafikljuset grönt för honom, uppgav Mr Thanachot.

Men när Mr Thanachot var på väg att korsa korsningen kom en sedan i fart ner från Sukhumvit Road, svängde höger och kraschade kraftigt in i Mr Thanachot, vilket fick honom att flyga över bilhuven och landa på marken. Sedan flydde sedan platsen och lämnade Mr. Thanachot skadad och kämpade för hjälp på egen hand.

Mr. Thanachot avslöjade för thailändska medier att en CCTV-kamera tydligt kunde fånga olycksögonblicket och sedanen.

Han hade redan gett CCTV-inspelningen till Pattaya-polisen och väntade på utredningens framsteg.

Mr. Thanachot vill att föraren ska hållas ansvarig för skadorna på sin motorcykel och hans medicinska räkningar samt att han ska hållas ansvarig för att ha flytt från olycksplatsen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.