Pattaya kommer att hålla den 15:e årliga Pattaya Futsal Cup denna vecka på Pattaya School 8

Pattaya, Thailand-

Från och med denna kväll, 30 maj 2023, fram till 4 juni 2023, bjuder Pattaya City in alla intresserade att komma och njuta av spännande futsal på Pattaya School 8!

Spelen äger rum varje dag från 5:00 i idrottsbyggnaden på Pattaya School 8 och det är gratis inträde. Skolan ligger mittemot Wat Chai, några sekunder från den populära Walking Street.

Schemat för spelen finns nedan, tyvärr är det bara tillgängligt på thailändska, men alla är välkomna!

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/