Pattaya-officer faller i djupt hål medan han jagar trådtjuv, upprätthåller inga skador

Pattaya —

En tjänsteman från Pattaya City Municipality försökte fånga en trådtjuv mitt i natten den 31 maj, när han föll i en fem meter djup grop täckt av högt gräs. Som tur var fick han inga skador.

Berättelsen om Wittaya Sodavichit, en tjänsteman som arbetar på en säkerhetsavdelning i Pattaya City Municipality, blev viral på sociala medier efter att han ramlade i en djup bygggrop på Chaiyapruek Sports Stadium när han försökte fånga en koppartjuv i onsdags.

Enligt Pattayas borgmästares Facebook-sida patrullerade Wittaya riskfyllda platser runt Pattaya på natten när han fick en rapport från sin medarbetare att det var en tjuv som smög in på Chaiyapruek-stadion för att stjäla elektriska ledningar. Polisen rusade sedan omedelbart till stadion för att ge förstärkning.

På stadion såg Mr. Wittaya tjuven och skrek åt dem att sluta. När den misstänkte hörde hans röst tappade han sina verktyg och flydde. Herr Witthaya och hans team förföljde sedan den misstänkte och höll ett avstånd på cirka 30-40 meter. Men när herr Wittaya nådde en byggzon nära stadionporten, föll han ner i en avtäckt fem meter djup grop som var gömd i högt gräs.

Herr Wittaya sa att han inte kunde klättra ut på egen hand, så han ringde sina lagkamrater för att få hjälp. Under tiden lyckades den misstänkte fly.

Enligt rapporter led Wittaya inte några skador även om hålet han föll i hade många metallrör som kunde spetsa honom.

Han var fortfarande på topp när han poserade på bilder med sina lagkamrater efter händelsen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.