Pattayas restaurangägare ber om hjälp med att fånga middag och Dasher

Pattaya –

En man som hävdade att han kände en viktig politiker ska ha ätit och rusat på en thailändsk restaurang i Pattaya-området och lämnat en räkning på nästan tusen baht obetald.

Mrs Jinwara Rebedef, ägaren till restaurangen 'Kin Kab Kia' på Thepprasit Road berättade för Pattaya News om händelsen tillsammans med att hon presenterade CCTV-filmer för reportrar.

På fredag ​​(2 junind) en välklädd thailändsk man kom in i lokalen och beställde mat och drack flera öl. Han pratade med henne och hävdade att han arbetade för en lokal politiker och sa att han väntade på att hans chef skulle betala för hans räkning. Ibland gick den misstänkte till framsidan av restaurangen för att röka och kom sedan tillbaka in i restaurangen.

När Mrs Jinwara var på baksidan av restaurangen och städade hoppade den misstänkte plötsligt upp och rusade iväg på en motorcykel. Hon försökte jaga efter honom men misslyckades.

Mrs Jinwara sa att detta var andra gången som kunder lämnade utan att betala sina räkningar. Hon sa att hon bara får ungefär några hundra bahts marginal/vinst varje dag och dessa incidenter skadar henne avsevärt ekonomiskt. Mannen betalade inte sin räkning för cirka tusen baht.

Mrs Jinwara tillade att om någon känner mannen, snälla säg åt honom att komma tillbaka för att betala hans räkning. Pattayapolisen är medveten om händelsen och undersöker situationen.

Både Mrs Jinwara och Pattayas polis trodde inte på påståendena från mannen att han arbetade för en lokal politiker, vars namn inte specifikt släpptes av relevanta parter.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.