Pattaya Cars on Flight till äger rum söndagen den 4 juni 2023 vid Terminal 21 Mall

Pattaya, Thailand-

Ringer alla bilfantaster i helgen!

Bilmässan Cars on Flight, presenterad av Toyo-däck, kommer att äga rum på Terminal 21 på söndag från 11:00 till sent i huvudområdet vid ingången till flygbanan.

Med över 300 bilar, inklusive klassiska, moderna, superbilar, stora cyklar och mer, är detta ett måste att besöka för bilfans.

Det bästa av allt är att entrén är gratis! Vi ses på utställningen!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/