Pattaya Police Raid Lyx Karaoke, Drogtest utländska kunder, Inget olagligt hittat

Pattaya –

Pattaya-officerare inspekterade en lyxig karaoke på kvällen den 2 juni 2023 för att förhindra brott, särskilt de som begås av utlänningar.

Ett 50-tal tjänstemän ledda av Chonburis vice befälhavare överste Patikorn Sornchai, Pattayas polischef överste Tahanapong Poethi, immigrationstjänstemän och turistpoliser inspekterade en nöjesplats där det normalt finns många utländska kunder, särskilt kinesiska medborgare.

Officerare inspekterade 'Tomorrow Land Club' som ligger på Pattaya Third Road som har många lyxiga karaokerum. Ett rum hittades med flera kinesiska kunder. Deras pass kontrollerades för att försäkra sig om att de inte var på visumöverskridande och personal och kunder drogtestades. Ingen av de närvarande testade positivt för illegala droger.

Överste Patikorn sa till Pattaya News, "Inspektionen syftar till att förhindra brott som utförs av både thailändska medborgare och utlänningar. Om företagare upptäcker något utöver det vanliga, vänligen anmäl detta till polisen.”

Denna räd kom mindre än en dag efter en liknande karaoke-räd i Bangkok, som vi behandlade nedan. Polisen i Pattaya svarade inte på en fråga som ställdes av reportrar som frågade om inspektionen av karaokeplatsen i Pattaya var relaterad till räden i Bangkok. Pattaya-polisen sa dock att klubbinspektionerna skulle fortsätta.

Exklusiva lyxfester endast för kinesiska medborgare gjorde en razzia mot karaokerum i Bangkok och 48 kineser och illegala droger hittades.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.