Två tonåringar skadade efter rivaliserande tonårsgrupper bråk vid Bali Hai Pier i Pattaya

Pattaya –

Två tonåringar har ådragit sig skador efter ett bråk i morse med nästan tjugo ungdomar vid Bali Hai-piren i södra Pattaya.

Räddningstjänsten underrättades om händelsen efter midnatt (3 junird) vid skateboardområdet precis vid sidan av Bali Hai Pier.

Första räddningspersonal och Pattaya News-teamet anlände till platsen för att hitta en grupp tonåringar i åldrarna 14 till 18. Två skadade personer hittades som identifierades som Mr Lin, 17 och Mr Saen, 16. Deras fullständiga namn undanhölls på grund av deras ålder.

Saen berättade för Pattaya News att en oidentifierad vän till honom och en rivaliserande tonåring hade gjort en överenskommelse om att träffas i skateboardparken för att kämpa för att lösa en tidigare tvist.

Men när hans vän föll till marken under en-mot-en-bråket, hoppade en grupp på cirka 20 andra tonåringar in och attackerade också hans vän. Mr. Saen försökte hjälpa sin vän men attackerades också innan de misstänkta till slut skyndade iväg.

De två skadade tonåringarna fördes till ett närliggande sjukhus. Saen och hans vän lämnade senare in en anmälan till Pattaya City Police med en video av händelsen.

Polisen i Pattaya City granskar bilderna och försöker identifiera de andra inblandade personerna. Incidenten gav många kommentarer på sociala medier som föreslog att skateparken skulle stängas efter mörkrets inbrott för att förhindra potentiella problem.

=======================

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.