Thailändsk flickvän hugger utländsk pojkvän i benet framför chockade turister i Pattaya

Pattaya —

Under ett hett flickvän-pojkvänsbråk knivhögg en thailändsk flickvän sin utländska pojkvän i benet och flydde och lämnade en kniv kvar i vaden.

Den skadade utlänningen, som inte kunde identifieras, hade en kökskniv fast i sin vänstra vad när Sawang Boriboon-räddare anlände för att hjälpa honom vid 11-tiden igår, den 4 maj.

Offret hittades i ett livligt offentligt område i Soi Buakhao i södra Pattaya, Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

Ögonvittnen till händelsen berättade för The Pattaya News att personen som knivhögg mannen troligen var hans egen thailändska flickvän som hade flytt från platsen innan myndigheterna kom.

Innan knivhuggandet märkte ögonvittnen att de två bråkade om något. Kvinnan beväpnad med en fruktkniv försökte jaga efter den skadade utlänningen, samtidigt som han kastade en stol mot henne. Så småningom blev han knivhuggen i vaden innan barmhärtiga samariter kom för att stoppa kampen. De två gick sedan skilda vägar.

Pattayas polis arbetar med att identifiera kvinnan som är inblandad i slagsmålet. Den utländska mannen ska ha vägrat medicinsk hjälp och flydde från platsen innan polisen nådde platsen, vägrade träffa poliser eller till och med vänta på att utredarna skulle komma.

Pattaya-polisen uppgav att de också skulle arbeta med att identifiera mannen som knivhöggs eftersom de tyckte att det var "märkligt" att han skulle fly från platsen innan polisen kunde anlända trots att han var offret.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.