Pattayas Nong Nooch Gardens ger fyra buddhistiska statyer till Chanthaburi-templet

Pattaya —

Representanter från Nong Nooch Gardens gav fyra gigantiska buddhistiska statyer till Thep Prathan-templet i Soi Dao, Chanthaburi.

Statyerna kallades Phra Somdet Patum Lakkchai Yai Dai Dee. Dessa statyer symboliserar viktiga buddhistiska läror och dygder. De har unika mönster, där framsidan föreställer den store grundaren, den högra sidan representerar den stora skrivaren, baksidan visar trådskrivaren och den vänstra sidan visar Stupa-skrivaren.

Dessa statyer tjänar som påminnelser om buddhismens fyra ädla sanningar, som är sanningen om lidande, sanningen om orsaken till lidande, sanningen om slutet på lidandet och sanningen om den väg som leder till slutet av lidandet. De inspirerar också besökare att söka andlig tillväxt och inre frid.

För att besöka detta fantastiska tempel tryck här.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.