Korean Association i Thailand donerar mat och bekvämligheter till handikappade studenter i Pattaya

Pattaya —

I en hjärtevärmande handling av vänlighet tog medlemmar av Korean Association i Thailand initiativet att stödja handikappade studenter vid Pattaya Redemptorist Technological College for People with Disabilities den 6 juni.

Genom sin generösa donation gav de 15 kg påsar med ris, 5 lådor vegetabilisk olja, diskmedel, tvättmedel, rengöringslösning för badrum, golvrengöring, förpackade blöjor, snacks och 50 förpackningar dricksvatten till eleverna, i syfte att lindra några av deras dagliga utmaningar.

Mr. Damphan Racha, skoldirektören, tog emot donationen på kollegiets vägnar.

President Jo Jae-seng för Korean Association i Thailand sa till The Pattaya News, "Vi har konsekvent gett stöd till de behövande genom olika välgörenhetsstiftelser."

Pattaya Redemptorist Technological College för personer med funktionshinder är en yrkesskola som ger utbildning till personer med funktionsnedsättningar i armar, ben eller bål utan några avgifter.

De erbjuder kurser i datorprogrammering, elektronikhårdvara och reparation av apparater. För närvarande har högskolan konsekvent producerat anmärkningsvärda prestationer inom akademiker, sport och samhällsengagemang. Dessutom har de framgångsrikt producerat ett betydande antal kvalificerade yrkesmän som nu tjänar samhället.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.